06 13 67 99 47          info@dehofmeesters.nl        

De Hofmeesters

De Hofmeesters

De Hofmeesters maken opvallende en vernieuwende ontwerpen voor tuin en landschap en ruimtelijke indelingen . Dit doen we voor particulieren, bedrijven en overheden. In de stijl die past bij de plek en de mensen: van klassiek of landschappelijk tot modern en tijdloos. Altijd met een herkenbaar resultaat: een aangename omgeving waar alles een logische plek krijgt en waar mensen zich geborgen voelen.

Hofmeesters volgens Van Dale
hof (hoven) (m.) omheind stuk grond beplant met bloemen, kruiden of bomen.
meesterschap (o.) volmaakte beheersing van het ambacht.

Passie
Groen, dat is onze passie. Vandaar dat bomen, heesters en vaste planten in onze ontwerpen altijd centraal staan. Een tuin of park van De Hofmeesters prikkelt je zintuigen. Een spannende beplantingskeuze, verrassende materialen, vormen of verhoudingen zorgen voor een uniek accent. Ons ontwerp brengt het bijzondere van de plek tot bloei, waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt. Zo zijn onze ontwerpen altijd herkenbaar, maar nooit hetzelfde.

Unieke Karakter
Een ruimte creëren die verrast en prettig aanvoelt. Dat begint met goed luisteren naar uw wensen. En zoeken naar het unieke karakter van de plek. Wat we vervolgens versterken door een onverwacht lijnenspel, een spannend contrast, verrassend materiaalgebruik of juist verbluffende eenvoud. Uiteraard in nauwe samenspraak met u als opdrachtgever. Voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud werken wij altijd volgens een helder stappenplan. Zodat u vanaf het begin weet waar u aan toe bent. De enige verrassing is de schoonheid van het resultaat.